Catering från ICA Malmborgs Limhamns Festkök!

Med vår samarbetspartner  Ica Malmborgs Limhamn  kan vi hjälpa er med maten och allt som behövs för en lyckad festmeny. Här har vi valt att presentera ett urval av menyer som vi tror kan passa till de flesta tillställningar tillsammans med er tältbokning.

Studentskiva, konfrmation och födelsedagar. Det finns många trevliga anledningar att fira.

Men varför stå i köket när vi kan ta hand om maten? Boka catering från vårt festkök, så får du allt klart och färdigt att ställa fram på bordet.

På Malmborgs har vi lång tradition av catering. Under åren har vi haft glädjen att förbereda maten till många speciella tillfällen. Hemligheten ligger i vår gedigna kunskap om goda råvaror. Vi vet vad som behövs på bordet för att festen ska bli lyckad. Vårt kök nns i alla butiker. Här förbereder våra kallskänkor smörgåstårtor, fat och snittar efter din beställning.

Välkommen med din beställning! Vi är speciellt duktiga på och får mycket beröm för våra lyxiga smörgåstårtor och grillplankor.

Vid beställning/frågor ringer du tel. 040-363668 mån-fre kl.7-16. Då vi vill göra vårt bästa uppskattar vi om du beställer senast 3 dagar innan leverans. Beställningen kan du hämta alla dagar mellan kl.7-22 eller levererad enligt överenskommelse.

» Prislista Catering